Κατασκευή προστατευτικών ενδυμάτων εργασίας

Προστατευτική ενδυμασία, αγγλικό όνομα προστατευτικό ρουχισμό Αναφέρεται στην εργασία για την προστασία της υγείας των εργαζομένων, την ασφάλεια, την υγεία και την προετοιμασία ενδυμάτων εργασίας. Οι προστατευτικές φόρμες αναπτύσσονται με τους μεταβαλλόμενους χρόνους.
Οι προστατευτικές φόρμες της κατασκευής έχουν γενικά υψηλή κάλυψη, υψηλά χαρακτηριστικά κλειδώματος και εύκολο στη χρήση, κοστούμια και καταδυτικά κοστούμια και άλλες ειδικές προστατευτικές φόρμες που είναι επίσης εξοπλισμένες με τον κατάλληλο εξοπλισμό και συσκευές.

Εκτός από την κάλυψη των απαιτήσεων της υψηλής αντοχής υψηλής φθοράς, συχνά λόγω του σκοπού της προστασίας, προστασία από διαφορετικές αρχές, από βαμβάκι, μαλλί, μετάξι, μόλυβδο και άλλα φυσικά υλικά, καουτσούκ, πλαστικό, ρητίνη Ίνες και άλλα συνθετικά υλικά, στα σύγχρονα νέα λειτουργικά υλικά και σύνθετα υλικά, όπως: πρόσκρουση των παραρωματικών πολυαμιδίων και προϊόντων υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλενίου υψηλής αντοχής, απαλλαγμένες από έλαιο ενώσεις φθορίου, αντι-ακτινοβολία πολυ Αμινικές ίνες, αντιστατικές πολυμερισμένες ακρυλικές ίνες, ίνες χαλκού, αντιβακτηριακές ίνες και σχετικό υφάσμα φινιρίσματος αποσμητικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστατευτική ενδυμασία, επισκεφθείτε εδώ

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق