Οι προστατευτικές ενδυμασίες χρησιμοποιούν προφυλάξεις

Οι φόρμες πυροπροστασίας αποτελούν σημαντικά εργαλεία για τους πυροσβέστες για την προστασία του σώματος κατά τις πυροσβεστικές δραστηριότητες. Επομένως, πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Από την προστασία για να εξετάσει, πρέπει να έχει μια αντίσταση στη φωτιά, αντοχή στη θερμότητα και τη θερμομόνωση, αλλά και με δύναμη και ανθεκτικότητα, για να αποφευχθεί η πρόσκρουση από αιχμηρά αντικείμενα, όπως η σύγκρουση. Επιπλέον, αλλά πρέπει επίσης να σταματήσει τη χημική βλάβη στο δέρμα της απόδοσης?

Από την άποψη της επιχειρησιακής απόδοσης, τα προστατευτικά ρούχα εργασίας πρέπει να είναι στη λειτουργία του δωματίου, όσο το δυνατόν περισσότερο με τη χρήση καλού υλικού stretch, καθώς και την υφή και το σχήμα της ένδυσης, τη δομή και άλλες πτυχές θα πρέπει επίσης να μελετηθεί προσεκτικά.

Κατά τη διαχείριση της ασφάλειας και τη συνολική θεώρηση των στρατευμάτων, μεταξύ του ανώτερου και του κατώτερου επιπέδου για να είναι αποτελεσματική, να διασφαλιστεί ότι τα προστατευτικά ρούχα θα παίξουν τον ρόλο που τους αναλογεί.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προστατευτικά ρούχα, επισκεφθείτε εδώ

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق