Apģērba elektrostatiskais princips un ietekme

Apģērbs darbina parādība ir ļoti izplatīta sausā klimatā sniegums ir acīmredzama, jo īpaši šodienas aktuālajiem jaunajiem sintētisko audumu, elektrostatiskās parādības ir arī arvien svarīga, lai panāktu daudz nepatikšanas. Statiskais apģērbs ne tikai ietekmē nodiluma izskatu, bet arī nelabvēlīgi ietekmē cilvēku veselību.

Statiskās elektrības berzes dēļ starp diviem vai vairākiem objektiem, kas ir tiešā saskarē ar ādu apakšveļa, krūšturi, krekli un tamlīdzīgi bieži vien ir saistīta ar citu apģērbu statisko berzes. Liels ūdens saturs, jo lielāks mitrums, jo ātrāk uzlādes pazūd, mazāku ūdens saturu, jo zemāka mitrums, tad lēnāk maksa izkliedē. Dabas šķiedras mitruma absorbcija, var absorbēt mitrumu gaisā, tā, lai virsmas pretestība šķiedras kļūst mazs, statisko elektrību, berze rada, ir pagājis prom. Maksas uzkrāšanās ir mazāka nekā izplūdes enerģija, cilvēki nejutīs acis atvērtas. Sintētiskajām sintētiskajām šķiedrām ir sliktas higroskopiskās īpašības. Statiskās elektrības sajūta, kad valkā visredzamāko. Statiskā elektrība ir arī potenciāls drauds pacientiem, kuri nevar atļauties spēcīgus stimulus, piemēram, sirds slimības, šizofrēniju un smagu neirazēni.
Turklāt statiskajai elektrībai ir spēcīga vakuuma iedarbība, kas gan bojā apģērbu, gan arī netīro ādu, kas ietekmē veselību. It īpaši poliestera apakšveļa, neilona zeķes utt. Visbiežāk absorbē putekļus un netīrumus. Tie var tikt radīts, kad statiskās elektrības radīts uz zināmā mērā augsts dzirksteles izlādes, ja uzliesmojošas vai eksplozīvas gāzes benzīna, ēterī, skābeklis, ogles gāze, sašķidrinātā gāze var izraisīt aizdegšanos un sprādzienu.

Wuhan Kinglong, kā SGS sertificētiem zīmoliem, ir vērsta uz kombinezons no lauka uz 13 gadiem, kas specializējas ražošanas drošības apģērba, ieskaitot Siāmas, vestes, bikses, vestes, kombinezons un citu apģērbu. Ja jūs interesē mūsu produkti, lūdzu, sazinieties ar mums tieši!

Helen Cheng
E-pasts / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق