Електростатичен принцип на облекло и удар

Облеклото е много често срещано в сухия климат в по-изразеното представяне, особено в днешните нови тъкани от химически влакна, които продължават да се появяват, явлението статично електричество става все по-голямо, което създава на хората много проблеми. Статичното облекло не само влияе на появата на износване, но също така оказва неблагоприятно влияние върху човешкото здраве.

Статичното електричество се генерира поради триене между два или повече предмети, кожата в пряк контакт с бельо, бельо, сутиени, ризи и т.н. Често триенето с други дрехи ще доведе до производство на статично електричество. Съдържанието на влага, колкото по-високо е влажността, толкова по-бързо зарядът изчезва, колкото по-малко е съдържанието на влага, толкова по-ниска е влажността, толкова по-бавно зарядът изчезва. Хигроскопичността на естествените влакна може да абсорбира влагата във въздуха, така че съпротивлението на повърхността на влакната да става по-малко, триенето, генерирано от статиката, е отминало. Натрупването на заряд е по-малко от енергията на изхвърлянето, хората няма да почувстват отворените очи. Синтетичните синтетични влакна имат лоши хигроскопични свойства. Усещането за статично електричество, когато носите най-очевидните. Статичното електричество също е потенциална заплаха за пациентите, които не могат да си позволят силни стимули като сърдечни заболявания, шизофрения и тежка неврастения.
В допълнение, статичното електричество има силен вакуумен ефект, като и да повреди дрехите, но и да замърсява кожата, което оказва влияние върху здравето. Особено полиестерно бельо, найлонови чорапи и т.н., най-вероятно да попиват прах и мръсотия. Те генерират високи нива на статични изхвърлящи искри, които могат да предизвикат пожар и експлозия, ако са изложени на запалими и експлозивни газове като бензин, етер, кислород, газ, втечнен нефтен газ и други подобни.

Ухан Kinglong, като SGS сертифицирани марки, е фокусирана върху комбинезон на областта в продължение на 13 години, е специализирана в производството на облекло за безопасност, включително сиамски, якета, панталони, жилетки, гащеризони и други дрехи. Ако се интересувате от нашите продукти, моля свържете се с нас директно!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Теl / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق