Ηλεκτροστατική αρχή και κρούση

Ρούχα που κινούνται φαινόμενο είναι πολύ συχνό σε ξηρά κλίματα απόδοση είναι πιο εμφανής, ιδιαίτερα στη σημερινή εμφάνιση νέων συνθετικών υφασμάτων, ηλεκτροστατικά φαινόμενα είναι επίσης ολοένα και πιο σημαντικό, να φέρει πολλά προβλήματα. Τα στατικά ρούχα επηρεάζουν όχι μόνο την εμφάνιση φθοράς αλλά και επηρεάζουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία.

Γενιά του στατικού ηλεκτρισμού λόγω της τριβής μεταξύ των δύο ή περισσότερα αντικείμενα, σε άμεση επαφή με το εσώρουχο του δέρματος, σουτιέν, πουκάμισα και τα παρόμοια συχνά συνδέονται με άλλα ρούχα στατική τριβή. Μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, τόσο υψηλότερη είναι η υγρασία, τόσο πιο γρήγορα η χρέωση εξαφανιστεί? Τη μικρότερη περιεκτικότητα σε νερό, τόσο χαμηλότερη είναι η υγρασία, η πιο αργή η χρέωση διαλύει. Φυσικό απορρόφηση υγρασίας ίνας, μπορεί να απορροφήσει την υγρασία στον αέρα, έτσι ώστε η επιφανειακή αντίσταση της ίνας γίνεται μικρό, στατικό ηλεκτρισμό που παράγεται από την τριβή περνά μακριά. Η συσσώρευση φόρτισης είναι μικρότερη από την ενέργεια απόρριψης, οι άνθρωποι δεν θα αισθανθούν τα μάτια ανοιχτά. Οι συνθετικές συνθετικές ίνες έχουν κακές υγροσκοπικές ιδιότητες. Η αίσθηση του στατικού ηλεκτρισμού όταν φοράει το πιο προφανές. Ο στατικός ηλεκτρισμός είναι επίσης μια πιθανή απειλή για τους ασθενείς που δεν μπορούν να αντέξουν ισχυρά ερεθίσματα όπως οι καρδιακές παθήσεις, η σχιζοφρένεια και η σοβαρή νευρασθένεια.
Επιπλέον, ο στατικός ηλεκτρισμός έχει ισχυρή επίδραση κενού, και οι δύο βλάβες ρούχα, αλλά και βρώμικο το δέρμα, που επηρεάζουν την υγεία. Ειδικά εσώρουχα από πολυεστέρα, κάλτσες από νάιλον κλπ., Οι οποίες είναι πιθανότερο να απορροφούν τη σκόνη και τη βρωμιά. Μπορούν να παράγονται όταν το στατικό ηλεκτρισμό που παράγεται σε έναν ορισμένο βαθμό εκκένωσης υψηλής σπινθήρα, εάν εύφλεκτα ή εκρηκτικά αέρια βενζίνη, αιθέρα, οξυγόνο, φωταερίου, υγροποιημένο πετρελαϊκό αέριο μπορεί να προκαλέσει φωτιά και έκρηξη.

Wuhan Kinglong, όπως SGS πιστοποιημένα εμπορικά σήματα, έχει επικεντρωθεί στις φόρμες του γηπέδου για 13 χρόνια, ειδικεύεται στην παραγωγή ενδυμάτων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του Σιάμ, σακάκια, παντελόνια, γιλέκα, φόρμες και άλλα ρούχα. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق