Brandhæmmende tøjstof - Nomex

Nomex er et patenteret produkt fra USA DuPont, Nomex er dets handelsnavn. Fiber navn: poly-m-phenylen isophthalamide.Nomex fiber har fremragende høj temperatur modstand og flammehæmning, god dimensions stabilitet, gode mekaniske egenskaber, blød føler, spinnability og så videre. Er blevet en af ​​de mest anvendte høj temperatur fiber, kan bruges til at lave mellemrum eller brand.
Nomex, syntetiske fibre, varmebestandig test i laboratoriet. Skal kunne modstå en åben flamme på en afstand på 3 cm og en temperatur på 300 til 400 grader Celsius. Den kan bruges til at gøre en ensartet, hvis den ikke er fyldt inden for 10 sekunder. Undertøj, hovedbeklædning, strømper og handsker til chauffører og konvojepersonale er alle fremstillet af Normox.
Wuhan Kinglong, en SGS-certificeret kinesisk producent, har fokuseret på sikkerhedsarbejder i 13 år. Brandhæmmende hæmmende arbejdstøjs produktion er for det meste DuPont Nomex flammehæmmende stof for at sikre kvalitet og sikkerhed. Hvis du er interesseret i vores produkter, besøg venligst vores officielle hjemmeside: www.wuhankinglong.com, eller kontakt os direkte!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق