Kleding elektrostatisch principe en impact

Kledingkracht is zeer gebruikelijk in het droge klimaat in de meer uitgesproken prestaties, vooral in de huidige nieuwe chemische vezelstoffen blijven ze verschijnen, het fenomeen van statische elektriciteit is steeds prominenter geworden, waardoor mensen veel problemen hebben. Statische kleding beïnvloedt niet alleen het uiterlijk van slijtage, maar heeft ook een nadelige invloed op de gezondheid van de mens.

Statische elektriciteit wordt gegenereerd als gevolg van wrijving tussen twee of meer objecten, de huid in direct contact met ondergoed, ondergoed, beha's, overhemden, etc. vaak veroorzaakt wrijving met andere kleding statische elektriciteit. Vochtgehalte, hoe hoger de vochtigheid, hoe sneller de lading verdwijnt: hoe lager het vochtgehalte, hoe lager de vochtigheidsgraad, hoe langzamer de lading verdwijnt. Hygroscopiciteit van natuurlijke vezels, kan vocht in de lucht opnemen, zodat de weerstand van het vezeloppervlak kleiner wordt, wrijving die door de statische elektriciteit wordt gegenereerd, is verdwenen. Ladingaccumulatie minder dan de ontladingsenergie, mensen zullen de ogen niet open voelen. Synthetische synthetische vezels hebben slechte hygroscopische eigenschappen. Het gevoel van statische elektriciteit bij het dragen van de meest voor de hand liggende. Statische elektriciteit is ook een potentiële bedreiging voor patiënten die zich geen sterke stimuli kunnen veroorloven zoals hartaandoeningen, schizofrenie en ernstige neurasthenie.
Bovendien heeft statische elektriciteit een sterk vacuümeffect, zowel kleding beschadigen, maar ook de huid vuil maken, wat de gezondheid schaadt. Vooral polyester ondergoed, nylon sokken, enz. Die het meeste kans hebben om stof en vuil te absorberen. Ze genereren hoge niveaus van ontladingen van statische ontlading die brand en explosie kunnen veroorzaken als ze worden blootgesteld aan ontvlambare en explosieve gassen zoals benzine, ether, zuurstof, gas, vloeibaar petroleumgas en dergelijke.

Wuhan Kinglong, een SGS-gecertificeerd merkbedrijf, richt zich al meer dan 13 jaar op het gebied van werkkleding en is gespecialiseerd in de productie van veiligheidshuidoveralls, waaronder overalls, jassen, broeken, vesten, overalls en meer. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan direct contact met ons op!

Helen Cheng
E-mail / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق