Тъкани за облекчаване на пожари - Nomex

Nomex е патентован продукт на Съединените щати DuPont, Nomex е неговото търговско наименование. Наименование на влакната: поли-т-фенилен изофталамид. Номекс влакна има отлична устойчивост на висока температура и забавяне на пламъка, добра стабилност на размерите, добри механични свойства, мека ръка, издърпване и други характеристики. Станало едно от най-широко използваните високотемпературни влакна, може да се използва за направа на костюми или пожарна служба.
Nomex, изкуствени влакна, топлоустойчивост в лабораторията. Трябва да може да издържи на открит пламък на разстояние от 3 см и температура от 300 до 400 градуса по Целзий. Може да се използва, за да се получи униформа, ако тя не е заледена в рамките на 10 секунди. Бельото, шапките, чорапите и ръкавиците на шофьорите и персонала на конвоите са произведени от "Нормакс".
Ухан Кинглонг, сертифициран от SGS китайски производител, се фокусира върху работно облекло за безопасност от 13 години. Огнеупорното забавително производство на работно облекло е най-вече DuPont Nomex плат за забавяне на горене, за да се гарантира качество и безопасност. Ако се интересувате от нашите продукти, моля посетете нашия официален уеб сайт: www.wuhankinglong.com, или се свържете с нас директно!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com 
Тел / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق