Oděvní elektrostatický princip a náraz

Oblečení poháněl jev je velmi běžné v suchém podnebí výkon je více zřejmé, a to zejména v dnešních rozvíjejících nových syntetických látek, elektrostatické jevy jsou také stále významnější, přinést spoustu problémů. Statické oblečení ovlivňuje nejen opotřebení, ale také nepříznivě ovlivňuje lidské zdraví.

Generování statické elektřiny v důsledku tření mezi dvěma nebo více objektů, v přímém kontaktu s prádlem kůže, podprsenky, košil a podobně se často spojována s dalšími oblečení statického tření. Velký objem vody, tím vyšší vlhkost, tím rychleji náboj zmizí, menší obsah vody, tím nižší je vlhkost vzduchu, tím pomaleji náboj rozptýlí. Přírodní vlákna absorpce vlhkosti, může absorbovat vlhkost ve vzduchu, tak, že odpor povrchu vláken se stává malým, statické elektřiny generované tření zemřel. Akumulace náboje je méně než energie výboje, lidé nebudou cítit oči otevřené. Syntetická syntetická vlákna mají špatné hygroskopické vlastnosti. Pocit statické elektřiny, když nosí to nejzřetelnější. Elektrostatické pacienti nemohou odolat silné stimulaci srdečních onemocnění, schizofrenie, těžká neurastenie, má také potenciální hrozbu.
Kromě toho má statická elektřina silný vakuový efekt, který poškozuje prádlo, ale také znečišťuje pokožku, což ovlivňuje zdraví. Zejména polyesterové spodní prádlo, nylonové ponožky atd. S největší pravděpodobností absorbují prach a nečistoty. Mohou být generována při statická elektřina do určité míry vysoké zapalovací vypouštění, pokud hořlavé nebo výbušné plyny benzín, éter, kyslík, uhlí plyn, zkapalněný ropný plyn, může dojít k požáru a výbuchu.

Wuhan Kinglong, as SGS ověřených značek, byla zaměřena na kombinéze z pole na 13 let, se specializuje na výrobu ochranných oděvů, včetně siamských, bundy, kalhoty, vesty, kombinézy a další oblečení. Pokud máte zájem o naše produkty, kontaktujte nás prosím přímo!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق