Palonestoaineet - Nomex

Nomex on Yhdysvaltojen DuPontin patentoitu tuote, Nomex on sen kauppanimi. Kuidun nimi: poly-m-fenyleeni-isoftalamidi. Nxx-kuidulla on erinomainen korkean lämpötilan kestävyys ja palonesto, hyvä mittatilavuus, hyvät mekaaniset ominaisuudet, pehmeä käsi, sietokyky ja muut ominaisuudet. On tullut yksi yleisimmin käytetty korkean lämpötilan kuitua, voidaan käyttää tehdä spaceuit tai palo-palvelu.
Nomex, tekokuitu, lämmönkestävä testi laboratoriossa. Voidaan kestää 3 cm: n etäisyydellä avointa liekettä ja lämpötilaa 300-400 astetta. Sitä voidaan käyttää yhtenäisenä, jos se ei ole täynnä 10 sekunnissa. Normoxin valmistamia kuljettajia ja konevuokrausasuja ovat alusvaatteet, päähineet, sukat ja käsineet.
Wuhan Kinglong, SGS: n sertifioitu kiinalainen valmistaja, on keskittynyt turvallisuustyövaatteisiin 13 vuoden ajan. Palosuojattuja vaatetusvaatevalmisteita ovat enimmäkseen DuPont Nomexin palonestoaineet, jotka takaavat laadun ja turvallisuuden. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, käy virallisella verkkosivustollamme: www.wuhankinglong.com tai ota meihin yhteyttä suoraan!

Helen Cheng
Sähköposti / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق