Principiul electrostatic de îmbrăcăminte și impactul

Fenomenul Îmbrăcăminte alimentat este foarte frecvente în zonele cu clima uscata de performanță este mai evidentă, mai ales în țesături sintetice noi în curs de dezvoltare de astăzi, fenomenele electrostatice sunt, de asemenea, din ce în ce mai proeminente, pentru a aduce o mulțime de probleme. Îmbrăcămintea statică nu afectează numai aspectul uzurii, dar afectează în mod negativ sănătatea umană.

Generarea de electricitate statică din cauza frecării dintre cele două sau mai multe obiecte, în contact direct cu pielea lenjerie de corp, sutiene, cămăși și altele asemenea va adesea asociat cu alte haine de frecare statică. Conținutul mare de apă, cu atât mai mare umiditatea, cu atât mai repede taxa dispar, conținutul de apă mai mic, este mai mic umiditatea, mai lent taxa se disipează. fibre naturale de absorbție de umiditate, poate absorbi umezeala din aer, astfel încât rezistența de suprafață a fibrei devine electricitate mică, statică generată de frecare este trecut departe. Charge acumularea mai puțin decât energia de descărcare de gestiune, oamenii nu vor simți ochii deschiși. Fibrele sintetice sintetice au proprietăți higroscopice slabe. Sentimentul de electricitate statică când purtați cele mai evidente. Electricitatea statică este, de asemenea, o potențială amenințare la adresa pacienților care nu își pot permite stimuli puternici, cum ar fi bolile cardiace, schizofrenia și neurastenia severă.

În plus, electricitatea statică are un efect puternic de vid, atât deteriorarea hainelor, cât și murdărirea pielii, afectând sănătatea. În special lenjeria de poliester, șosetele din nailon etc., cel mai probabil să absoarbă praful și murdăria. Ele pot fi generate atunci când electricitatea statică generată o descărcare de înaltă scânteie anumită măsură, în cazul gazelor inflamabile sau explozive pe benzină, eter, oxigen, gaz de cărbune, gaz petrolier lichefiat poate provoca incendiu și explozie.

Wuhan Kinglong, ca mărci certificate SGS, a fost axat pe salopeta de teren timp de 13 ani, este specializată în producția de îmbrăcăminte de siguranță, inclusiv siameze, jachete, pantaloni, veste, salopete și alte articole de îmbrăcăminte. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați direct!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق