Ruházat elektrosztatikus elv és hatás

A ruházati energia nagyon gyakori a száraz éghajlaton a kimagasló teljesítményben, különösen a mai új kémiai rostszövetekben továbbra is kialakulnak, a statikus elektromosság jelensége egyre inkább kiemelkedővé válik, így az emberek sok bajt okoznak. A statikus ruha nem csak a kopás megjelenését érinti, hanem hátrányosan befolyásolja az emberi egészséget.

Statikus elektromosság keletkezik a két vagy több tárgy közötti súrlódásnak köszönhetően, a bőr közvetlenül érintkezik a fehérneművel, alsóneművel, melltartóval, ingekkel stb., Gyakran a súrlódás más ruhákkal statikus elektromosságot termel. Nedvességtartalom, annál nagyobb a nedvesség, annál gyorsabban eltűnik a töltés, annál kisebb a nedvességtartalom, annál alacsonyabb a páratartalom, annál lassabb a töltés. A természetes rostos higroszkóposság képes elnyelni a nedvességet a levegőben, így a szálfelület ellenállása kisebb lesz, a statikus súrlódás elhaladt. A töltés felhalmozódása kevesebb, mint a kibocsátás energiája, az emberek nem fogják érezni a szemét. A szintetikus szintetikus szálak rossz higroszkópos tulajdonságokkal rendelkeznek. A statikus elektromosság érzése a legnyilvánvalóbb viselkedés során. A statikus elektromosság potenciális fenyegetést jelent azoknak a betegeknek is, akik nem engedhetik meg maguknak az erős ingereket, mint a szívbetegség, a skizofrénia és a súlyos neurasztenia.
Ráadásul a statikus elektromosság erős vákuumhatással jár, mindkettő károsítja a ruházatot, hanem piszkos a bőrre, ami befolyásolja az egészséget. Különösen poliészter fehérnemű, nylon zokni, stb., Amelyek nagy valószínűséggel elnyelik a port és a piszkot. Nagy mennyiségű statikus kisülési szikra keletkezik, amely tűz- és robbanásveszélyt okozhat, ha tűzveszélyes és robbanásveszélyes gázok, például benzin, éter, oxigén, gáz, cseppfolyósított kőolaj gáz stb.

A Wuhan Kinglong, az SGS tanúsítvánnyal rendelkező márkája, több mint 13 éve foglalkozik a munkaruhákkal, és védőruhák gyártására specializálódott, beleértve az overallokat, kabátokat, nadrágokat, mellényeket, overalleket stb. Ha érdekli a termékeink, kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül!

Helen Cheng
E-mail / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق