Tulekahjuv riie - Nomex

Nomex on DuPont patenteeritud toode, Nomex oma ärinime. Fiber Nimi: polü metafenüleenisoftalamiidi Nomex kiud omavad laitmatut kuumakindlus ja tulekindlus, hea mõõtmete stabiilsuse, hea mehaanilise vara, pehmuse ja hea ketramine omadused. On saanud üks enim kasutatud kõrge temperatuuri kiudaineid, mida saab kasutada, et valmistada skafander või tuletõrje riided.
Nomex, keemilised kiud, laboratooriumis kuumakindel test. Tuleb vastu pidada avatud leegile 3 cm kaugusel ja temperatuuril 300 kuni 400 ° C. Seda saab kasutada ühtlaseks valmistamiseks, kui see 10 sekundi jooksul ei põle. Normoxi toodavad kõik sõidukijuhtide ja konvoi töötajaid, nende peakatted, sokid ja kindad.
Wuhan Kinglong, kui Hiina tootja SGS sertifitseerimine, on keskendunud ohutuse Töörõivaste 13-aastase ajaloo. Enamik toodangust on kasutada tulekindel õmblemine DuPont Nomex tulekindlaid kangast, et tagada kvaliteet ja ohutus. Kui olete huvitatud meie toodetest, külastage meie ametlikku veebisaiti: www.wuhankinglong.com või võtke otse ühendust!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق