Tűzálló ruházati anyagok - Nomex

Nomex az Egyesült Államok DuPont szabadalmaztatott terméke, a Nomex kereskedelmi neve. Rost neve: poli-m-fenilén izoftálamid. A Nodex rost kiválóan magas hőmérsékleti ellenállással és lángállósággal rendelkezik, jó méretbeli stabilitással, jó mechanikai tulajdonságokkal, puha kézzel, feszíthetőséggel és egyéb jellemzőkkel. A legszélesebb körben használt magas hőmérsékletű szálakká vált, fel lehet használni az öltözőszekrényt vagy a tűzoltó szolgálatot.
Nomex, műszálak, hőálló teszt a laboratóriumban. Meg kell tudni ellenállni egy nyitott lángnak 3 cm-es távolságban és 300-400 Celsius-fokos hőmérsékleten, amelyet egységes, ha nem 10 másodpercen belül elfedi. A gépjárművezetők és a konvoj munkatársai fehérneműt, fejfedőt, zoknit és kesztyűt a Normox gyártja.
A Wuhan Kinglong, az SGS tanúsítvánnyal rendelkező kínai gyártó 13 éve foglalkozik a munkavédelmi ruházattal. A tűzgátló retardáns munkaruha gyártása többnyire DuPont Nomex lángálló anyag, a minőség és a biztonság biztosítása érdekében. Ha érdekli a termékeink, kérjük, látogasson el a hivatalos honlapunkra: www.wuhankinglong.com, vagy lépjen velünk kapcsolatba közvetlenül!

Helen Cheng
E-mail / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق