Vaatetus sähköstaattinen periaate ja vaikutus

Vaatteet powered ilmiö on hyvin yleinen kuivassa ilmastossa suorituskyky on ilmeinen, varsinkin tämän päivän syntymässä uusi synteettiset kankaat, sähköstaattiset ilmiöt ovat myös entistä vakavampia tuoda paljon vaivaa. Staattinen vaatetus vaikuttaa paitsi ulkonäköön myös haitallisesti ihmisten terveyteen.

Staattisen sähkön kitkan takia kahden tai useamman esineitä, suorassa kosketuksessa ihon alusvaatteet, rintaliivit, paitoja ja vastaavat usein liittyy muita vaatteita lepokitkan. Suuri vesipitoisuus, sitä korkeampi kosteus, sitä nopeammin maksu katoavat, pienempi vesipitoisuus, sitä alhaisempi kosteus on, sitä hitaammin maksu haihtuu. Luonnonkuitu kosteuden imeytyminen, voi imeä kosteutta ilmassa, niin että pintaresistanssi kuidun tulee pieni, staattinen sähkö tuotetaan kitkan johdetaan pois. Latauskertymä on pienempi kuin vastuuvapauden energia, ihmiset eivät tunne silmiä auki. Synteettisistä synteettisistä kuiduista on huono hygroskooppisia ominaisuuksia. Staattisen sähkön tunne yllään ilmeisin. Staattinen sähkö on myös potentiaalinen uhka potilaille, joilla ei ole varaa voimakkaisiin ärsykkeisiin, kuten sydänsairauksiin, skitsofreniaan ja vaikeaan neurasteniaan.
Lisäksi staattisella sähköllä on voimakas tyhjiövaikutus, sekä vaurio vaatteet, vaan myös likainen iho, joka vaikuttaa terveyteen. Erityisesti polyesteri-alusvaatteet, nailonsukat, jne., Jotka todennäköisesti imevät pölyä ja likaa. Ne voidaan muodostaa, kun staattisen sähkön jossain määrin korkea kipinöinnin, jos syttyviä tai räjähtäviä kaasuja bensiini, eetteri, happi, hiili kaasu, nestekaasu voi aiheuttaa tulipalon tai räjähdyksen.

Wuhan Kinglong, SGS sertifioitu merkkejä, on keskittynyt haalarit kentän 13 vuotta, on erikoistunut tuotantoon suojavaatteiden, kuten siamilaiset, takkeja, housuja, liivejä, haalarit ja muita vaatteita. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, ota meihin yhteyttä suoraan!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق