Articole de îmbrăcăminte ignifugă - Nomex

Nomex este un produs patentat al Statelor Unite DuPont, Nomex fiind denumirea sa comercială. Denumirea fibrei: fibre de poli-m-fenilen izoftalamidă. Fibra nomex are rezistență la temperaturi ridicate și retard de flacără, stabilitate dimensională bună, proprietăți mecanice bune, mână moale, spinning și alte caracteristici. A devenit una dintre cele mai frecvent utilizate fibre de înaltă temperatură, poate fi folosit pentru a face spații de salvare sau de pompieri.
Nomex, fibre artificiale, rezistente la căldură în laborator. Trebuie să reziste la o flacără deschisă la o distanță de 3 cm și la o temperatură de 300 până la 400 de grade Celsius. Poate fi utilizată pentru a face o uniformă dacă nu este așezată în 10 secunde. Lenjeria de corp, căștile, șosetele și mănușile șoferilor și personalul de convoi sunt fabricate de Normox.
Wuhan Kinglong, un producător chinez certificat SGS, sa concentrat pe îmbrăcăminte de lucru de siguranță timp de 13 ani. Producția de îmbrăcăminte de întârziere a întârzierilor de incendiu este în mare parte țesătură ignifugă DuPont Nomex, pentru a asigura calitatea și siguranța. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să vizitați site-ul nostru oficial: www.wuhankinglong.com, sau sa ne contactati direct!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق