Тканине за заштиту од ватре - Номек

Номек је патентирани производ Сједињених Држава ДуПонт, Номек је његово трговачко име. Име влакна: поли-м-фенилен изофталамид. Номек влакно има одличну отпорност на високе температуре и ретардантност, добру димензиону стабилност, добре механичке особине, мекану руку, спинљивост и друге карактеристике. Постао је један од најраспрострањенијих влакана високих температура, може се користити за израду свирке или ватрогасне службе.
Номек, вјештачка влакна, испитивање отпорно на топлоту у лабораторији. Мора бити у стању да издржи отворени пламен на растојању од 3 цм и температури од 300 до 400 степени Целзијуса. Може се користити за израду униформе ако се не види у року од 10 секунди. Доње рубље, покривач, чарапе и рукавице возача и кола конвоја произведе Нормок.
Вухан Кинглонг, сертификовани кинески произвођач СГС-а, се фокусира на сигурносна радна одећа већ 13 година. Производња радне одјеће ретардантне ретардантне производње углавном је ДуПонт Номек пламеном ретардантна тканина, како би се осигурала квалитета и сигурност. Ако сте заинтересовани за наше производе, посетите нашу службену веб страницу: ввв.вуханкинглонг.цом, или нас контактирајте директно!

Helen Cheng
Е-маил / Скипе: салес1@вуханкинглонг.цом
Тел / ВхатсАпп / ВеЦхат: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق