Brandskyddande klädtyger - Nomex

Nomex är en patenterad produkt från USA DuPont, Nomex är dess handelsnamn. Fibernamn: poly-m-fenylenisoftalamid. Nomexfiber har utmärkt högtemperaturmotstånd och flamskyddsmetoder, god dimensionsstabilitet, bra mekaniska egenskaper, mjuk hand, spinnbarhet och andra egenskaper. Har blivit en av de mest använda högtemperaturfibrerna, kan användas för att göra rymdfärg eller brandservice.
Nomex, konstfibrer, värmebeständigt test i laboratoriet. Måste stå emot en öppen flamma på ett avstånd av 3 cm och en temperatur på 300 till 400 grader Celsius. Den kan användas för att skapa en uniform om den inte är fylld inom 10 sekunder. Underkläder, huvudbonader, strumpor och handskar av förare och konvojspersonal tillverkas av Normox.
Wuhan Kinglong, en SGS-certifierad kinesisk tillverkare, har fokuserat på säkerhetsarbetskläder i 13 år. Brandskyddskrävande arbetskläder är främst DuPont Nomex flamskyddsmedel, för att säkerställa kvalitet och säkerhet. Om du är intresserad av våra produkter, besök vår officiella hemsida: www.wuhankinglong.com, eller kontakta oss direkt!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق