Brandvertragende kledingstoffen - Nomex

Nomex is een gepatenteerd product van de Verenigde Staten DuPont, Nomex is de handelsnaam. Vezelnaam: poly-m-phenylene isophthalamide.Nomex-vezel heeft uitstekende bestandheid tegen hoge temperaturen en vlamvertragend vermogen, goede dimensionele stabiliteit, goede mechanische eigenschappen, zacht aanvoelen, spinbaarheid enzovoort. Is een van de meest gebruikte vezels op hoge temperatuur geworden, kan worden gebruikt om een ​​ruimtepak of brandweer te maken.
Nomex, synthetische vezels, hittebestendige test in het laboratorium. Moet bestand zijn tegen een open vlam op een afstand van 3 cm en een temperatuur van 300 tot 400 graden C. Het kan worden gebruikt om een ​​uniform te maken als het binnen 10 seconden niet bezaaid is. Het ondergoed, hoofddeksel, sokken en handschoenen van chauffeurs en konvooipersoneel worden allemaal vervaardigd door Normox.
Wuhan Kinglong, een SGS gecertificeerde Chinese fabrikant, richt zich al 13 jaar op veiligheidskleding. Brandvertragende, vertragende productie van werkkleding is meestal DuPont Nomex vlamvertragende stof, om kwaliteit en veiligheid te garanderen. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, bezoek dan onze officiële website: www.wuhankinglong.com, of neem direct contact met ons op!

Helen Cheng
E-mail / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق