Brannhemmende klærtyper - Nomex

Nomex er et patentert produkt fra USA DuPont, Nomex er handelsnavn. Fibernavn: poly-m-fenylenisoftalamid. Nomexfiber har utmerket høytemperaturmotstand og flammehemmende egenskaper, god dimensjonsstabilitet, gode mekaniske egenskaper, myk hånd, spinnbarhet og andre egenskaper. Har blitt en av de mest brukte høy temperatur fiber, kan brukes til å lage mellomrom eller brannvesen.
Nomex, kunstfibre, varmebestandig test i laboratoriet. Må være i stand til å tåle en åpen flamme på en avstand på 3 cm og en temperatur på 300 til 400 grader Celsius. Den kan brukes til å lage en uniform hvis den ikke fylles i løpet av 10 sekunder. Undertøy, hodeplagg, sokker og hansker til sjåfører og konvojepersonell er alle produsert av Normox.
Wuhan Kinglong, en SGS-sertifisert kinesisk produsent, har fokusert på arbeidsklær i 13 år. Brannhemmende retardant arbeidstøyproduksjon er for det meste DuPont Nomex flammehemmende stoff for å sikre kvalitet og sikkerhet. Hvis du er interessert i våre produkter, vennligst besøk vår offisielle hjemmeside: www.wuhankinglong.com, eller kontakt oss direkte!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق