Вогнезахисні тканини для одягу - Nomex

Nomex є запатентованим продуктом компанії DuPont, Nomex його торговельна назва. Волокно Ім'я: полі-мета-феніленізофталамід Nomex волокон, які мають чудову теплостійкість і вогнестійкість, хороша розмірна стабільність, хороші механічні властивості, м'якість і хороші властивості прядіння. Став однією з найбільш широко використовуваних високотемпературних волокон, може бути використаний для створення скафандру або пожежної служби.
Nomex, штучні волокна, термостійкі випробування в лабораторії. Повинно бути в змозі витримати відкрите полум'я на відстані 3 см і температурі від 300 до 400 градусів за Цельсієм. Його можна використовувати для одержання уніформи, якщо воно не засмічується протягом 10 секунд. Нижня білизна, капоти, шкарпетки та рукавички, водії і персонал команди зроблені з Nomex.
Ухань Kinglong, як китайський виробник сертифікація SGS, був зосереджений на безпеку спецодяг історії 13 років. Велика частина продукції є використання вогнезахисної DuPont Nomex спецодягу вогнезахисної тканини, щоб забезпечити якість і безпеку. Якщо ви, будь ласка, відвідайте наш офіційний сайт, зацікавлених в нашій продукції: www.wuhankinglong.com, або зв'яжіться з нами безпосередньо!

Helen Cheng
Електронна пошта / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Тел / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق