Πυρίμαχα υφάσματα επιβραδυντικά πυρκαγιάς - Nomex

Το Nomex είναι προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της DuPont των Ηνωμένων Πολιτειών, το Nomex είναι το εμπορικό του όνομα. Ονομασία ινών: πολυ-m-φαινυλενο ισοφθαλαμίδιο.Η ίνα Nomex έχει εξαιρετική αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία και επιβραδυντική φλόγα, καλή διαστασιακή σταθερότητα, καλές μηχανικές ιδιότητες, μαλακό χέρι, περιστρεψιμότητα και άλλα χαρακτηριστικά. Έχει γίνει μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες ίνες υψηλής θερμοκρασίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει σκούτερ ή πυροσβεστική υπηρεσία.
Nomex, τεχνητές ίνες, θερμική αντοχή στο εργαστήριο. Πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει μια ανοικτή φλόγα σε απόσταση 3 cm και θερμοκρασία 300 έως 400 βαθμούς Κελσίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη αν δεν ανάψει σε 10 δευτερόλεπτα. Τα εσώρουχα, τα καλύμματα κεφαλής, οι κάλτσες και τα γάντια των οδηγών και του συνοδηγού κατασκευάζονται από την Normox.


Ο Wuhan Kinglong, ένας Κινέζος κατασκευαστής που έχει πιστοποιηθεί από την SGS, έχει επικεντρωθεί σε εργαστήρια ασφαλείας για 13 χρόνια. Η επιβραδυντική πυροπροστατευτική παραγωγή ανθεκτικών ενδυμάτων εργασίας είναι ως επί το πλείστον DuPont Nomex επιβραδυντικό φλόγας ύφασμα, για να εξασφαλίσει την ποιότητα και την ασφάλεια. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας: www.wuhankinglong.com, ή επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق