Ohnivzdorné oděvní tkaniny - Nomex

Nomex je patentovaný výrobek společnosti DuPont ve Spojených státech, Nomex je jeho obchodní název. Název vlákna: poly-m-fenylenisoftalamid.Nomex vlákno má vynikající vysokou teplotní odolnost a zpomalování hoření, dobrou rozměrovou stabilitu, dobré mechanické vlastnosti, měkkou ruku, zvlákňovatelnost a další vlastnosti. Stala se jednou z nejrozšířenějších vysokoteplotních vláken, může být použita k výrobě kosmických lodí nebo hasičské služby.
Nomex, umělá vlákna, tepelně odolný test v laboratoři. Musí odolat otevřenému plameni ve vzdálenosti 3 cm a teplotě 300 až 400 stupňů Celsia. Může být použita k vytvoření uniformy, pokud není plénována do 10 sekund. Spodní prádlo, pokrývky hlavy, ponožky a rukavice řidičů a personálu konvoje jsou vyráběny společností Normox.
Wuhan Kinglong, čínský výrobce s certifikací SGS, se již 13 let zaměřuje na bezpečnostní pracovní oblečení. Protipožární výroba zpomalující pracovní oděvy jsou většinou tkaninou zpomalující hoření DuPont Nomex, která zajišťuje kvalitu a bezpečnost. Pokud máte zájem o naše výrobky, navštivte prosím naše oficiální webové stránky: www.wuhankinglong.com, nebo nás kontaktujte přímo!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق