Χαρακτηριστικά Ύφασμα παντελόνι φορτίου

Η τολμηρή και τολμηρή ως σημείο πώλησης του στυλ εργαλείων, όσο η επιλογή των φωτεινών χρωμάτων ή των μαλακών υλικών, θα γίνει ήπια, έτσι ώστε να γίνει δεκτή από κανέναν. Το συνολικό χρώμα των φόρμων εργασίας μπορεί να δημιουργήσει μια φρέσκια και λαμπερή νέα εικόνα, αν και το εργαλείο ταιριάζει κυρίως σε χακί ή καφέ γραμμή, αλλά το λευκό δεν είναι εντελώς χωρίς. Και η φθορά από τη μεγαλύτερη γοητεία με τις φόρμες είναι η πιο σημαντική. Επειδή οι φόρμες δεν σημαίνουν αμβλύ βαρετό, είναι σημαντικό να δούμε πώς ταιριάζετε! Τσάντα Khaki, λευκό πουκάμισο με μακριά μανίκια, κάτω από τις φόρμες κόκκινου βαμβακιού, κουρασμένοι από υπερ-σκοτεινούς άνδρες μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν ένα λαμπερό κόκκινο. Μαλακό χρώμα τόνος φόρεμα εργαλείων είναι κηλίδες κηλίδες χρώμα βαμβάκι με ένα κομμάτι του πουκάμισο khakis, μαύρο φόρεμα βαμβακιού, μπότες, το οποίο με το πουλόβερ turtleneck? kaki και twill τραχύ με αρκετά καλή, είναι το συνολικό ύφος Στα βασικά στοιχεία. Ο πιο αποστάτης αξίζει σίγουρα μια δοκιμή φθοράς είναι: ακόμη και το πάνω μέρος του σώματος που φοράει φόρμες χωρίς φόρμα, δεν έχει πλέον επιπλέον ρούχα.
Οι πολλαπλές τσέπες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των προηγούμενων φορεμάτων, αλλά τώρα η πολυ-τσέπη δεν είναι πια το μοναδικό σημείο πώλησης, μια σειρά από τσέπες, επτά μήκη, λουριά παντελόνι, γραβάτα, κουμπιά, φερμουάρ και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι τα νέα χαρακτηριστικά τέταρτο του παντελόνι, πλισέ, πόρπη, χαμηλή μέση και έτσι η χρήση του ας έχουμε μια πλουσιότερη επιλογή. Οι πολυαναμενόμενες φόρμες είναι ακόμα δημοφιλείς αυτό το καλοκαίρι, καθιστώντας το πιο έμπειρο στην απόδοση των μεγάλων σχεδιαστές μάρκας. Μοντέρνα υφάσματα, πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία και φωτεινά χρώματα, φόρμες στο ρυθμό της πραγματικά, γοητευτικό leaderboard μόδας.
Ο Wuhan Kinglong, ένας Κινέζος κατασκευαστής που έχει πιστοποιηθεί από την SGS, έχει επικεντρωθεί σε εργαστήρια ασφαλείας για 13 χρόνια. Η επιβραδυντική πυροπροστατευτική παραγωγή ανθεκτικών ενδυμάτων εργασίας είναι ως επί το πλείστον DuPont Nomex επιβραδυντικό φλόγας ύφασμα, για να εξασφαλίσει την ποιότητα και την ασφάλεια. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας: www.wuhankinglong.com, ή επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق