Вантажні штани Характеристики тканини

Сміливий і сміливий, як точка продажу стилю інструментів, поки вибір яскравих кольорів або м'яких матеріалів стане м'яким, так що він буде прийнятий усіма. Загальний колір комбінезонів може створити свіже і яскраве нове зображення, хоча інструменти для костюмів в основному мають хакі або коричневі лінії, але білий не повністю відсутній. І найбільш важливим є носити одне з найбільших чарівників з комбінезони. Оскільки комбінезони не означають тупого свердління, важливо подивитися, як ви підходите! Хакі футболка, біла сорочка з довгими рукавами, під червоним бавовняним комбінезоном, втомленими над темними чоловіками, можливо, захочеться випробувати яскраво-червоний колір; Тонкий колір м'якого інструментального кольору - фарбування фарби у кокосі з шматочком сорочки хакісів, чорні бавовняні комбінезони, черевики з водоламками; хакі і сардини шорсткі з досить непоганим, це загальний стиль В основних елементах. Найбільш ренегат, безумовно, варто спробувати носити: навіть верхня частина тіла в комбінезоні порожня, більше немає додаткового одягу.
Багатошарові кишені є основними рисами попереднього комбінезону, але тепер багатоканальний вже не є єдиним місцем продажу, кілька кишень, сім довжин, брюки, галстуки, кнопки, блискавки та інші декоративні деталі є новими функціями чверть штанів, пліснята, пряжка, низька талія і тому використання дає нам багатший вибір. Довгоочікувані комбінезони все ще популярні влітку цього року, стаючи найбільш досвідченими на виставці великих дизайнерів марки. Модні тканини, барвисті прикраси та яскраві кольори, надягнені на свій рівень, чарівна лідерка мод.

Ухань Кінглунг, сертифікований китайським виробником SGS, 13 років займається захисною спецодягом. Продукція, що захищає вогнезахисні заводі, - це в основному тканини, що захищає від вогню DuPont Nomex, для забезпечення якості та безпеки. Якщо ви зацікавлені в наших продуктах, відвідайте наш офіційний сайт: www.wuhankinglong.com або зв'яжіться з нами безпосередньо!

Helen Cheng
Електронна пошта / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Тел / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق