Карактеристике тканине за теретне панталоне

Болд и болд као продајна тачка стила за алатке, све док се избор светлих боја или меких материјала постане благ, како би их било ко прихватио. Целокупна боја комбинезона може створити свежу и свијету нову слику, иако алатка углавном одговара каки или браон линији, али бијела није у потпуности без. А најважнији је да се од највећег шарма носи са комбинезонима. Зато што комбинезони не значе тупе досадне, важно је видети како се подударате! Хаки мајица, бела мајица с дугим рукавима, испод црвених памучних комбинезона, уморна од тамних мушкараца можда ће желети да пробају светло црвено; Мекана тањур боја боје тона је кака боја пљоснатих боја са комадом кхакис кошуље, црне памучне комбинезоне, чизме, које су са џемпером гурмане; кхаки и кепа груба са прилично добрим, је целовит стил У суштинским елементима. Најгорег отпадника је свакако вредан покушаја хабања: чак и горњи део тела носи комбинезон празан, више нема додатну одјећу.
Мулти-џепови су главне одлике претходног комбинезона, али сада мулти-џеп више није једина продајна тачка, велики број џепова, седам дужина, панталоне, врпце за везање, дугмад, затварач и други украсни детаљи су нове карактеристике четвртина панталона, плеатед, копча, ниски струк и тако нам омогућимо богатији избор. Дуго очекивани комбинезон је и даље популаран овог лета, постајући најспособнији у доношењу главних дизајнера марке. Тренди тканине, шарено украшавање и светле боје, комбинезон на своју брзину заиста, шармантна модна табла.

Вухан Кинглонг, сертификовани кинески произвођач СГС-а, се фокусира на сигурносна радна одећа већ 13 година. Производња радне одјеће ретардантне ретардантне производње углавном је ДуПонт Номек пламеном ретардантна тканина, како би се осигурала квалитета и сигурност. Ако сте заинтересовани за наше производе, посетите нашу службену веб страницу: ввв.вуханкинглонг.цом, или нас контактирајте директно!

Helen Cheng
Е-маил / Скипе: sales1@wuhankinglong.com
Тел / ВхатсАпп / ВеЦхат: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق