Cargo nadrág szövet jellemzői

A szerszámozási stílus értékesítési pontjaként a merész és merész, mindaddig, amíg az élénk színek vagy puha anyagok választása enyhe lesz, hogy bárki elfogadja. A overallok teljes színe friss és fényes új képet hozhat létre, bár a szerszámok többnyire khaki vagy barna vonal alapúak, de a fehér nem teljesen nincs. És a legfontosabb, hogy elfogyjon a legnagyobb bájjal a overallokkal. Mivel a nadrág nem jelenti azt, hogy tompa unalmas, fontos megnézni, hogyan illik! Khaki póló, fehér, hosszú ujjú póló, vörös pamut ruhák alatt, a túl sötét férfiaknak fáradt lehet, hogy kipróbálják az élénkvörös színt; A lágy szerszámozási ruha színe khaki mellkasi festékfoltok egy darab khakis pólóval, fekete pamutnadrág, csizmák, amelyek turtleneck pulóverrel; khaki és twill durva meglehetősen jó, az általános stílus Az alapvető elemek. A legtöbb renegát mindenképpen érdemes megpróbálni a kopás: még a felsőtest viselnek nadrág üres, már nem extra ruhát.

A korábbi ruhák főbb jellemzői a zsebkészletek, de most a több zseb már nem az egyetlen értékesítési pont, számos zseb, hét hosszúság, nadrágok, nyakkendő, gombok, cipzár és egyéb dekoratív részletek az új funkciók a nadrág negyede, csípős, csat, alacsony derék, és így a használata legyen egy gazdagabb választás. A régóta várt ruhák még ma is népszerűek ezen a nyáron, és a legkifejezettebbekké váltak a legjelentősebb márkaképzők számára. Trendy textíliák, színes díszítés és élénk színek, overallok aránya valóban, bájos divatvezető.

A Wuhan Kinglong, az SGS tanúsítvánnyal rendelkező kínai gyártó 13 éve foglalkozik a munkavédelmi ruházattal. A tűzgátló retardáns munkaruha gyártása többnyire DuPont Nomex lángálló anyag, a minőség és a biztonság biztosítása érdekében. Ha érdekli a termékeink, kérjük, látogasson el a hivatalos honlapunkra: www.wuhankinglong.com, vagy lépjen velünk kapcsolatba közvetlenül!

Helen Cheng
E-mail / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق