Cargo Nohavice Vlastnosti tkaniny

Tučné a odvážné jako prodejní místo ve stylu nástrojů, pokud bude výběr jasných barev nebo měkkých materiálů, bude mírný, aby byl přijat někým. Celková barva kombinézy může vytvořit nový a jasný nový obrázek, ačkoli je nástroj vhodný převážně khaki nebo hnědé čárové, ale bílá není zcela prázdná. A největší šarm s kombinézy je nejdůležitější. Protože kombinézy neznamenají tupé nudné, je důležité vidět, jak se vyrovnáváte! Khaki tričko, bílé košile s dlouhým rukávem, pod červenými bavlněnými kombinézy, unavené nadměrně tmavými muži, může chtít vyzkoušet jasně červenou; Měkké barevné barevné šaty jsou khaki barevné skvrny na hrudi s kusem košile khakis, kombinézy z černé bavlny, boty, které mají svetr roláky; khaki a kepru drsné s celkem dobrou, je celkový styl V podstatných prvcích. Nejvíce odpadlíci je určitě stojí za pokus o opotřebení je: dokonce i horní část těla oblečení prázdné, už nemají další oblečení.


Vícenásobné kapsy jsou hlavními funkcemi předešlého kombinovaného oblečení, ale nyní už není více pouzdro, jediný prodejní bod, několik kapes, sedm džínů, kalhoty, kravata, kravata, knoflíky, zip a další dekorativní detaily jsou nové funkce čtvrt kalhoty, plisované, spona, nízký pas, a proto použití nechte mít bohatší výběr. Dlouho očekávané kombinézy jsou stále oblíbené letos v létě a stávají se nejdokonalejšími v provedení značkových značkových designérů. Moderní tkaniny, pestré ozdoby a jasné barvy, kombinézy na míru opravdu, okouzlující módní leaderboard.

Wuhan Kinglong, čínský výrobce s certifikací SGS, se již 13 let zaměřuje na bezpečnostní pracovní oblečení. Protipožární výroba zpomalující pracovní oděvy jsou většinou tkaninou zpomalující hoření DuPont Nomex, která zajišťuje kvalitu a bezpečnost. Pokud máte zájem o naše výrobky, navštivte prosím naše oficiální webové stránky: www.wuhankinglong.com, nebo nás kontaktujte přímo!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق