Cargo Pantaloni Caracteristici Fabric

Indraznetul și îndrăzneala ca punct de vânzare al stilului de scule, atât timp cât alegerea culorilor luminoase sau a materialelor moi, va deveni ușoară, astfel încât să fie acceptată de oricine. Culoarea generală a salopetelor poate crea o imagine proaspătă și strălucitoare nouă, deși sculele se potrivesc în principal cu linie kaki sau maro, dar albul nu este complet lipsit de. Și pentru a uza din cel mai mare farmec cu salopete este cel mai important. Deoarece salopetele nu inseamna plictisitor, este important sa vezi cum te potrivesti! Tricou Khaki, cămașă albă cu mâneci lungi, sub salopete din bumbac roșu, obosit de bărbați peste-întuneric poate dori să încerce un roșu aprins; Culoarea tonului de rochie moale pentru unelte este pete de vopsea cu piele kaki, cu o bucată de cămașă de khakis, salopetă din bumbac negru, cizme, care cu pulover cu perle; kaki și twill dur cu destul de bine, este stilul general În elementele esențiale. Cel mai renegat este cu siguranta in valoare de o incercare de uzura este: chiar si partea superioara a corpului care poarta salopete goale, nu mai au haine suplimentare.
Multi buzunare sunt principalele caracteristici ale salopetelor anterioare, dar acum multi-buzunarul nu mai este singurul punct de vanzare, un numar de buzunare, sapte lungimi, coifuri de pantaloni, coarda, butoane, fermoar si alte detalii decorative sunt noile caracteristici pătrat de pantaloni, pliați, cataramă, talie scăzută și astfel, utilizarea de a lăsa să avem o alegere mai bogată. Salopetele mult așteptate sunt încă populare în această vară, devenind cel mai abil la redarea designerilor majori de marcă. Stofele moderne, embellishment colorat și culori strălucitoare, salopete la rata sa într-adevăr, clasament fermecător clasa de moda.

Wuhan Kinglong, un producător chinez certificat SGS, sa concentrat pe îmbrăcăminte de lucru de siguranță timp de 13 ani. Producția de îmbrăcăminte de întârziere a întârzierilor de incendiu este cea mai mare parte tesatura ignifugă DuPont Nomex, pentru a asigura calitatea și siguranța. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să vizitați site-ul nostru oficial: www.wuhankinglong.com, sau sa ne contactati direct!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق