Kravas bikses auduma īpašības

Dziļums un treknraksts kā instrumentu stila pārdošanas punkts, kamēr izvēle spilgtās krāsās vai mīkstos materiālos kļūs viegla, lai to varētu pieņemt ikviens. Kombinezona kopējā krāsa var radīt jaunu un spilgtu jauno tēlu, lai gan instrumenti ir piemēroti galvenokārt kakai vai brūnai līnijai, bet balta nav pilnīgi bez. Un vissvarīgākais ir valkāt no lielākā šarmu ar kombinezonām. Tā kā kombinezoni nenozīmē asu urbšanu, ir svarīgi redzēt, kā jūs sakrājat! Khaki T-krekls, balts ar garām piedurknēm krekls, zem sarkanā kokvilnas kombinezona, nogurums no pārmērīgi tumšiem vīriešiem, iespējams, vēlēsies izmēģināt spilgti sarkanu; Mīksts instrumentu kleita ir melnas krāsas krāsa - kaklas krūšu krāsas traipi ar gabaliņu no kakisa krekla, melna kokvilnas kombinezona, zābaki, kas ir ar jostasvietu džemperi; Khaki un sarža rough ar diezgan labu, ir kopējais stils Būtiskajiem elementiem. Lielākā daļa renegade noteikti ir vērts izmēģināt valkāt ir: pat virs ķermeņa valkājot kombinezoni tukšs, vairs nav papildu apģērbu.
Daudzvietīgas kabatas ir iepriekšējo kombinezonu galvenās iezīmes, taču tagad vairs kabatas vairs nav vienīgais pārdošanas punkts, ir vairākas kabatas, septiņi garumi, bikses, kaklasaite, pogas, rāvējslēdzējs un citas dekoratīvas detaļas ir jaunas iezīmes ceturtdaļa bikses, pleznas, sprādze, zema jostasvieta un tā izmantošana ļauj mums izvēlēties labāku. Šovasar joprojām ir iecienīti gaidīti kombinezoni, kas kļūst par visprasīgākajiem, veidojot galvenos zīmola dizainus. Trendy audumi, krāsains greznums un spilgtas krāsas, kombinezons ar tā ātrumu, burvīgs modes līderu saraksts.

Wuhan Kinglong, SGS sertificēts ķīniešu ražotājs, 13 gadus ir koncentrējis uzmanību uz drošības apģērbu. Uguns retardējošs darba apģērbu ražošana galvenokārt ir DuPont Nomex liesmas slāpēšanas audums, lai nodrošinātu kvalitāti un drošību. Ja jūs interesē mūsu produkti, lūdzu, apmeklējiet mūsu oficiālo vietni: www.wuhankinglong.com vai sazinieties ar mums tieši!

Helen Cheng
E-pasts / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق