Lastbyxor Tygkännetecken

Den djärva och djärva som säljpunkten i verktygsstilen, så länge valet av ljusa färger eller mjuka material blir mild, så att den accepteras av någon. Den övergripande färgen på överallerna kan skapa en ny och ljus ny bild, även om verktyget passar mestadels khaki eller brunt linjebaserat, men det vita är inte helt utan. Och att ha den största charmen med overall är det viktigaste. Eftersom overallerna inte betyder stumt tråkigt, är det viktigt att se hur du matchar! Kaki T-shirt, vit långärmad skjorta, under de röda bomullkläderna, trött på över mörka män kanske vill prova en ljusröd; Mjukt bearbetande klädfärg är khaki bröstfärgfläckar med en bit khakisskjorta, svarta bomullkläder, stövlar, som med turtlenecktröja; khaki och twill grov med ganska bra, är den övergripande stilen i de väsentliga delarna. Den mest renegade är definitivt värt ett försök av slitage är: även om överkroppen bär kläderna tomma, har inte längre extra kläder.
Multi-fickor är de viktigaste egenskaperna hos de tidigare overall, men nu är flera fickor inte längre den enda försäljningsplatsen, ett antal fickor, sju längder, byxor i halsen, slipsrem, knappar, dragkedja och andra dekorativa detaljer är de nya funktionerna Kvarts byxor, Pläterad, spänne, låg midja och så användningen av låt oss få ett rikare val. De efterlängtade överallerna är fortfarande populära i sommar och blir de mest skickliga för att göra de stora märkesdesignerna. Trendiga tyger, färgstark utsmyckning och ljusa färger, överaller till sin hastighet, verkligen charmig mode-leaderboard.

Wuhan Kinglong, en SGS-certifierad kinesisk tillverkare, har fokuserat på säkerhetsarbetskläder i 13 år. Brandskyddskrävande arbetskläder är främst DuPont Nomex flamskyddsmedel, för att säkerställa kvalitet och säkerhet. Om du är intresserad av våra produkter, besök vår officiella hemsida: www.wuhankinglong.com, eller kontakta oss direkt!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق