Lastebukser Stoffegenskaper

Den dristige og dristige som salgsargument til verktøylinjen, så lenge valget av lyse farger eller myke materialer blir mild, for å bli akseptert av noen. Den overordnede fargen på overallene kan skape et nytt og lyst nytt bilde, selv om verktøyet passer mest for khaki eller brune linjer, men det hvite er ikke helt uten. Og å ha den største sjarmen med overalls er det viktigste. Fordi overalls ikke betyr sløv kjedelig, er det viktig å se hvordan du passer! Khaki T-skjorte, hvit langermet skjorte, under de røde bomullsklærne, lei av overmorte menn, kan ønske å prøve en lys rødt; Myk verktøykjolefarge er khaki brystfargeflekker med et stykke khakis skjorte, svart bomullsoveralls, støvler, som med turtleneck genser; khaki og twill grov med ganske bra, er den overordnede stilen i de essensielle elementene. Den mest renegade er definitivt verdt et forsøk på slitasje: Selv overkroppen har på seg overaller, ikke lenger ekstra klær.
Multi-lommer er hovedtrekkene til de tidligere overalls, men nå er multi-lomme ikke lenger det eneste salgsargumentet, en rekke lommer, syv lengder, bukser i halsen, slips tau, knapper, glidelås og andre dekorative detaljer er de nye funksjonene Kvarts bukser, Plissert, spenne, lav midje og så bruken av la oss få et rikere valg. De etterlengtede overalls er fortsatt populære i sommer, og blir de mest dygtige til å gjøre de store merkevarenes designere. Trendy stoffer, fargerik utsmykking og lyse farger, overalls til sin pris virkelig, sjarmerende mote leaderboard.

Wuhan Kinglong, en SGS-sertifisert kinesisk produsent, har fokusert på arbeidsklær i 13 år. Brannhemmende retardant arbeidstøyproduksjon er for det meste DuPont Nomex flammehemmende stoff for å sikre kvalitet og sikkerhet. Hvis du er interessert i våre produkter, vennligst besøk vår offisielle hjemmeside: www.wuhankinglong.com, eller kontakt oss direkte!

Helen Cheng
Email / Skype: sales1@wuhankinglong.com
Tel / WhatsApp / WeChat: +86 18672347309

评论

此博客中的热门博文

Feuerhemmende Bekleidungsstoffe - Nomex

Historie vytvořila módní kombinézy

تطوير بدلة حريق